De werking van het lichaam: nieuwste inzichten in uw gezondheid Christiaan Barnard

ISBN: 9789026947094

Published: 1981

Hardcover

256 pages


Description

De werking van het lichaam: nieuwste inzichten in uw gezondheid  by  Christiaan Barnard

De werking van het lichaam: nieuwste inzichten in uw gezondheid by Christiaan Barnard
1981 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 256 pages | ISBN: 9789026947094 | 10.18 Mb

De werking van het lichaam voorziet in de steeds groeiende behoefte aan recente en diepgaande informatie over alles wat te maken heeft met leven en welzijn, ziekte en ziektebestrijding. Het beschrijft ondubbelzinnig - ondersteund door ruimMoreDe werking van het lichaam voorziet in de steeds groeiende behoefte aan recente en diepgaande informatie over alles wat te maken heeft met leven en welzijn, ziekte en ziektebestrijding.

Het beschrijft ondubbelzinnig - ondersteund door ruim vijfhonderd verhelderende illustraties - de werking en functies van het lichaam, gerelateerd aan preventieve maatregelen, en het geeft de laatste stand van het medisch onderzoek en de nieuwste medische inzichten. Het boek is opgebouwd uit de onderdelen De systemen van het lichaam, Onderweg, De geest in de machine, Lichaamsonderhoud en In de werkplaats en biedt daarmee informatie over de bouw en de werking van het lichaam, de groei en ontwikkeling ervan, de verbetering van de conditie, en het geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van ziekte en ziektebestrijding.

De vergelijking van ons lichaam met een hoogst verfijnde machine vormt de rode draad in dit boeiende en dikwijls verrassende boek.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "De werking van het lichaam: nieuwste inzichten in uw gezondheid":


weareourmedia.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us