Punaisen ja mustan välissä Jan Guillou

ISBN:

Published:

Hardcover

460 pages


Description

Punaisen ja mustan välissä  by  Jan Guillou

Punaisen ja mustan välissä by Jan Guillou
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 460 pages | ISBN: | 3.74 Mb

Ensimmäinen maailmansota on ohi. Parempaan elämään toipuminen vie aikaa, mutta pian optimismi ja yritteliäisyys alkavat hallita. Tulevaisuuteen katsotaan toiveikkaasti myös nykyaikaisessa unelmayhteisössä Saltsjöbadenissa, vanhimman veljen LauritzinMoreEnsimmäinen maailmansota on ohi. Parempaan elämään toipuminen vie aikaa, mutta pian optimismi ja yritteliäisyys alkavat hallita. Tulevaisuuteen katsotaan toiveikkaasti myös nykyaikaisessa unelmayhteisössä Saltsjöbadenissa, vanhimman veljen Lauritzin kasvavan perheen uudessa kodissa.

Veljekset ovat laajentaneet yritystoimintansa rakennusalalle. He haluavat valaa perustuksen uudelle maailmalle.Oscar vastaa Lauritzen-yhtiöiden sivukonttorista Berliinissä ja rakentaa huippufunktionaalisia asuinalueita saksalaisille arkkitehtuurin uusimpien tuulien mukaisesti. Myös kolmas veli Sverre on Berliinissä ja nousee yhdeksi mainosalan murroksen pioneereista.Kukaan ei aavista vaaraa. Saksa nousee jaloilleen, ja koko Euroopassa uskotaan, että sotia ei enää koskaan tule. Valtapolitiikan tuulet kuitenkin puhaltavat ja saavat jopa suvun jäsenet toisiaan vastaan.

Käsittämättömän pahuuden musta varjo kasvaa yhä suuremmaksi.Punaisen ja mustan välissä on Suuri vuosisata -romaanisarjan kolmas osa. Se jatkaa edeltäjiensä linjalla kertoen 1900-luvun Euroopan ja maailman vaiheista kolmen veljeksen ja heidän perheittensä kohtaloitten kautta.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Punaisen ja mustan välissä":


weareourmedia.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us