Wonderwereld der Zoogdieren deel 2 M-Z Kees Spierings

ISBN:

Published:

Paperback

132 pages


Description

Wonderwereld der Zoogdieren deel 2 M-Z  by  Kees Spierings

Wonderwereld der Zoogdieren deel 2 M-Z by Kees Spierings
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 132 pages | ISBN: | 9.22 Mb

Er is een tijd geweest dat hier beren leefden, wolven, wilde paarden, mammoeths en oerossen. dat is lang, zéér lang geleden, misschien wel miljoen jaren? Maar zij hébben er geleefd, zoals er, en dat is pas honderd jaar geleden, miljoenen bisons overMoreEr is een tijd geweest dat hier beren leefden, wolven, wilde paarden, mammoeths en oerossen. dat is lang, zéér lang geleden, misschien wel miljoen jaren? Maar zij hébben er geleefd, zoals er, en dat is pas honderd jaar geleden, miljoenen bisons over de prairieën van Noord-Amerika rondzwierven. Zij zijn uitgemoord, zoals in Afrika, b.v.

de blaubok werd uitgemoord. Zoiets zou nu niet meer mogelijk zijn. Wij zijn gaan begrijpen dat de levende natuur een bron van kennnis en schoonheid is, en dat zij ontelbare wonderen bevat die ons met bewondering slaan. Ieder dier, in het water, in de lucht of op de aarde is een wonder. De blauwe vinvis is zo goed als het wasbeertje, een vogelbekdier zo goed als een vlinder.

Nu de natuur steeds meer bedreigd wordt met het uitroeien van verschillende dieren, gaan wij steeds meer begrijpen dat dit niet mag gebeuren. Wij willen haar behouden, wij willer er ons in verdiepen.In de serie Helm-pockets verschijnen onder de titel Wonderwereld verschillende deeltjes waarin op populaire wijze bij jong én oud die belangstelling voor héél de dierenwereld op onderhoudende wijze wordt gestimuleerd.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 18.04.2012My Sweet Little
  2. 18.03.2013Roanoke Dazzle


Related Books


Comments

Comments for "Wonderwereld der Zoogdieren deel 2 M-Z":


weareourmedia.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us